Advertisement

Seed your food future | Michiel Bakker | TEDxVeghel

Seed your food future | Michiel Bakker | TEDxVeghel You are responsible for no less than hundreds of thousands of meals a day, divided over hundreds of restaurants, canteens and food trucks. You provide more than 75,000 employees worldwide, every day meals, free of charge, but as healthy as possible. You want change. Too many people suffer from too much or unhealthy food! Your philosophy is clear as an agent of change! What can you do as an intrapreneur not only to cause CHANGE in your immediate environment, but also to achieve CHANGE as a change agent in your indirect surroundings? Realistisch optimistisch, wendbaar systeemdenker, global change agent, diensten en ervaring als bedrijfsleider, gegrondvest in gastvrijheid met een vleugje technologie, doelgericht en geëngageerd: erin voor de lange termijn. knooppunt en verbinder, toonaangevend met foodshots (moonshots voor voedsel), intrapreneur, contextregelaar; het verbinden van zichtbare en onzichtbare stippen, aanwezig, absoluut een ram

Als directeur van Global Programs for Real Estate & Workplace Services geeft Bakker leiding aan Google's gerenommeerde werkplekprogramma's en -diensten zoals voeding, transport, evenementen, duurzaamheid, fitness en welzijn. Bakker richt zich op het bieden van geïntegreerde werkplekdiensten en -ervaringen die Google en Googlers in staat stellen om tot ontplooiing te komen. Daarnaast richt hij zich op het ondersteunen van de groei van Google door de schaalbaarheid van de programma's en het innoveren van de toekomst van werkplekdiensten.

Voorafgaand aan deze rol was Bakker meer dan 25 jaar werkzaam in de wereldwijde hotel- en horecasector, het opzetten en uitbouwen van samenwerkingsverbanden, hotel F&B-ontwikkeling, de ontwikkeling en het ontwerpen van voedselbelevenissen. Van 2012 tot 2017 leidde Bakker het Food-programma van Google, waarbij hij alle activiteiten en initiatieven voor de wereldwijde gemeenschap van Google op het gebied van foodservice ondersteunde en interne en externe partnerschappen ontwikkelde om de uitdagingen en kansen in de bredere voedselsystemen te verkennen en aan te pakken.

Bakker blijft zeer betrokken bij het steeds evoluerende en groeiende kruispunt van voedsel, gezondheid en duurzaamheid in verschillende rollen van organisaties over de hele wereld, zoals de Culinary Institute of America's Culinary Institute of America's Menus of Change Business Leadership Council, de EAT Forum Advisory Board en de Yale School of Management Center for Customer Insights' Advisory Board. This talk was given at a TEDx event using the TED conference format but independently organized by a local community. Learn more at

TEDxTalks,English,Health,Change,Education,Food,Leadership,

Post a Comment

0 Comments