Als directeur van Global Programs for Real Estate & Workplace Services geeft Bakker leiding aan Google's gerenommeerde werkplekprogramma's en -diensten zoals voeding, transport, evenementen, duurzaamheid, fitness en welzijn. Bakker richt zich op het bieden van geïntegreerde werkplekdiensten en -ervaringen die Google en Googlers in staat stellen om tot ontplooiing te komen. Daarnaast richt hij zich op het ondersteunen van de groei van Google door de schaalbaarheid van de programma's en het innoveren van de toekomst van werkplekdiensten.
Voorafgaand aan deze rol was Bakker meer dan 25 jaar werkzaam in de wereldwijde hotel- en horecasector, het opzetten en uitbouwen van samenwerkingsverbanden, hotel F&B-ontwikkeling, de ontwikkeling en het ontwerpen van voedselbelevenissen. Van 2012 tot 2017 leidde Bakker het Food-programma van Google, waarbij hij alle activiteiten en initiatieven voor de wereldwijde gemeenschap van Google op het gebied van foodservice ondersteunde en interne en externe partnerschappen ontwikkelde om de uitdagingen en kansen in de bredere voedselsystemen te verkennen en aan te pakken.
Bakker blijft zeer betrokken bij het steeds evoluerende en groeiende kruispunt van voedsel, gezondheid en duurzaamheid in verschillende rollen van organisaties over de hele wereld, zoals de Culinary Institute of America's Culinary Institute of America's Menus of Change Business Leadership Council, de EAT Forum Advisory Board en de Yale School of Management Center for Customer Insights' Advisory Board. This talk was given at a TEDx event using the TED conference format but independently organized by a local community. Learn more at
0 Comments